Gibbons Fans Geluidsdemper

€ 272,25 € 225,00
Levertijd: Per Direct

De innovatieve Gibbons geluidsdemper is een uniek product ontworpen om het geluid van uw blower te verminderen.

Geluidsreductie

Als je het over de blower plaatst, zal het geluidsniveau verlaagt worden met wel 8 dBA. De Gibbons Fans geluidsdemper heeft geavanceerd geluidabsorberend schuim voor een aanzienlijke vermindering van het geluidsniveau. De Gibbons Fan geluidsdemper is speciaal ontworpen voor alle typen blowers doordat deze flexibele luchtuitlaatzones heeft die geëxtrudeerd kunnen worden om aan uw blower aan te passen.

Stevig

De kap is vervaardigd van supersterk en robuust kunststof dat bestand is tegen schokken en bestand is tegen de dagelijkse beslommeringen van een druk verhuurbedrijf.

Extra Veiligheid

De geluidsdemper biedt ook extra veiligheidsvoordelen doordat jonge gebruikers geen toegang hebben tot de blower. De kap biedt ook een extra bescherming tegen de elementen door uw blower verder te beschermen tegen binnendringend water en stof.

Opslag

Behalve dat het een lichtgewicht en duurzaam product is, is de kap zo ontworpen dat meerdere eenheden op elkaar kunnen worden gestapeld, waardoor de gebruikte opslagruimte wordt verkleind.

Draaggemak

Naast de unieke lichtgewicht materialen die worden gebruikt voor de geluidsdemper, zijn ook ergonomische integrale draaggaten toegevoegd om ervoor te zorgen dat de eenheid gemakkelijk kan worden verplaatst.

Meer informatie
LevertijdPer Direct
Afmeting80 x 77 x 60 cm
Gewicht8 kg
MerkGibbons Fans
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gibbons Fans Geluidsdemper
Uw waardering